Taalstages Frans, Engels en Nederlands in immersie, zomer 2018 Wie zijn wij? | ABCzaam
ABCzaam

ABCzaam - Taalstages

ABCzaam is een vzw die tot doel heeft het Frans, het Nederlands en het Engels te promoten bij jongeren. Dit gebeurt door middel van activiteiten waarbij de jongeren worden ondergedompeld in de doeltaal. Onze hoofdactiviteit zijn de taalstages Frans, Engels en Nederlands. Het doel van deze stages is ervoor te zorgen dat de deelnemers autonoom worden in de doeltaal. Zo kunnen zij na drie à vier stages van 2 weken tweetalig worden.

Verder organiseert ABCzaam ook stadsbezoeken in Luik, Namen, Rijsel, Brugge, Antwerpen en Maastricht voor leerlingen van het secundair onderwijs.
Al onze activiteiten beantwoorden aan kwalitatief hoogstaande vereisten. De leerlingen worden in een realistisch en ambitieus en vooral ludiek en aantrekkelijk taalproject geplaatst. Onze onderwijsmethodes hebben hun efficiëntie reeds sinds meerdere generaties bewezen. De omkadering van een volwassene per drie deelnemers draagt natuurlijk bij aan het bereiken van onze doelstellingen. 
Onze vereniging bestaat uit Franstalige en Nederlandstalige leden die ieder een lange ervaring hebben in het onderwijs van talen in immersie : Coördinator : Philippe GERARD, Leraar Frans als vreemde taal - philippe@abczaam.be Schatbewaarder : Elke AVONDS, Lerares Nederlands als vreemde taal - elke@abczaam.be Secretaris : Els BEAUDUIN, Lerares Nederlands als vreemde taal - els@abczaam.be Een team van een honderdtal gemotiveerde vrijwilligers zet zich in om onze jongeren de kans te geven met plezier vreemde talen te leren. Wij verzekeren U ervan dat U het niet zult betreuren ons Uw vertrouwen te schenken!


  • Adres:  ABCzaam vzw, Eeuwfeestlaan 233/1, 2500 Lier.
  • Telefoon:  03 238 51 87 (NL) - 04 253 26 30 (FR)
  • Gsm: +32 (0)473 37 88 04
  • E-mail: info@abczaam.be
  • Sitehttp://www.abczaam.be
  • Ondernemingsnummer: 892 006 951